deutsch | srpski | english
call: +381 35 81 00 217

Dobar tim čini dobar proizvod

Znanje, kreativnost, preduzetništvo

Jednu uspešnu softversku kompaniju čini uspešan tim, zato se trudimo da održimo energiju i elan naših radnika na visokom nivou.

 

Naš tim
SvetaStanikic

Svetislav Stanikić / Direktor /

Direktor firme "Magic Line", koja se bavi kompletnim marketinškim servisom, osniva još jednu firmu sa svojim partnerom "Magic Line Software".

AleksandarMilosavljevic

Aleksandar Milosavljević / Co-founder / Project Manager

Posle skoro 10 godina u IT sektoru, odlučuje da je vreme da svoje znanje i iskustvo iskoristi za pokretanje svoje firme. Tako da zajedno sa svojim poslovnim partnerom otvara firmu Magic Line Software.

Ima najvise iskustva u pravljeni biznis , web i mobilnih aplikacija. Njegova specijlanost je vodjenje projekata i razvoj enterprise aplikacija u microsoft tehnologijama baziranim na Cloud-u


AleksandarMilosavljevic

Vladimir Purić / Designer / GUI designer / Web designer

Afinitete ka umetnosti, crtanju i slikanju počeo je da pokazuje krajem osnovne škole. Učio je u mnogim slikarskim ateljeima. Završio je akademiju umetnosti na odseku za grafički dizajn. Išao na umetničke kolonije. Imao izložbe radova iz oblasti dizajna, fotografije i slikarstva.
Profesionalno, radio je u fotografskim radnjama, štampariji, softverskim kompanijama i kao freelancer.

Bio je aktivista u borbi za ljudska prava. Privatno, bavio se dugo godina folklorom, trenirao plivanje i streljaštvo. ... i još mnogo toga, al više voli sebe da opisuje delima, nego pričom.

MilosJoksic

Miloš Joksić / Developer /