deutsch | srpski | english
call: +381 35 81 00 217

Naši uspesi najviše govore o nama

Prosudite sami ...

MyCarDealer - iOS i Android aplikacija

Aplikacija My Car Dealer spada u biznis aplikacije i namenjena je svim postojećim i potencijalnim korisnicima određene auto kuće ili auto servisa. Korisnici aplikacije imaju mogućnost da preko aplikacije pregledaju ponude novih i polovnih automobila auto kuće za koju je napravljena aplikacija. Takođe mogu da upute zahtev za zakazivanje servisa, da stupe u kontakt direktno sa auto kućom, pošalju zahtev za cenom za određenim rezervnim delom, da pogledaju ponude za kreditiranje i lizing za nova i polovna vozila, da pogledaju lokaciju auto kuće preko GPS sistema, pregledaju facebook stranicu i td.

Za sada je potrebna internet konekcija za funkcionisanje aplikacije, u budućoj verziji aplikacija će imati offline i online mod. Naziv aplikacije određuje auto kuća i ako je željeni naziv slobodan u prodavnici aplikacija, onda se aplikacija registruje pod željenim nazivom.
Aplikacija se postavlja za iPhone, iPad i android uređaje.
U toku je izrada aplikacije za windows phone uređaje. Za sadržaj aplikacije i za podatke je odgovoran klijent odnoso auto kuća za koju se izrađuje aplikacija.
Sadržaj se ubacuje, menja i briše preko posebnog sajta.

Aplikaciju možete pronaći na Apple i Google store-u pod nazivom “my Kia”.

Linkovi za skidanje aplikacije:

za android 

https://play.google.com/store/apps/details?id=myKia.myKia&hl=en

za iPhone i iPad

https://itunes.apple.com/de/app/my-kia/id629053839?l=en&mt=8

MyPizzera - Android aplikacija

Aplikacija My Pizzeria spada u biznis aplikacije i omogućava da picerija, restoran ili restoran brze hrane preko aplikacije omogući svojim korisnicima da preko aplikacije pregledaju ponudu hrane i pića i da izvrše narudžbinu direktno preko aplikacije .


Aplikacija se postavlja za android uređaje.
U toku je izrada aplikacije za iPhone uređaje. Za sadržaj aplikacije i za podatke je odgovoran klijent odnosno picerija ili restoran za koju se izrađuje aplikacija.
Sadržaj se ubacuje, menja i briše preko posebnog sajta.

Aplikaciju ćete uskoro moći pronaći na Google store-u. 
Ako ste zainteresovani za demo verziju, pozovite nas ili nam pošaljite email i poslaćemo Vam demo verziju.


Partneri